photo1
Mesin Pengeboran Gun CNC

Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Tunggal / pindho / papat spindle gun mesin pengeboran

Range pengeboran lubang:1 mm-40 mm

Kedalaman pengeboran lubang:iki 4000mm

Sistem loading lan upload otomatis kasedhiya

Aplikasi:Instrumen medis, Mobil, aerospace, cetakan lan mati, peralatan hidrolik, militer, lsp

photo2
Mesin pengeboran Three Axis Gun

Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Kontrol CNC:X, Y, Z sumbu sing CNC kontrol

Pengeboran padat:3mm-100mm (BTA lan sistem gabungan pengeboran gun)

Kedalaman pengeboran lubang:iki 3000mm

Sistem kerja mesin:Pengeboran gun lan meja kerja sing bisa diindeks pengeboran BTA opsional

Aplikasi:Nduwe fungsi ngebor bolongan lurus, bolongan miring, bolongan buta lan bolongan langkah.

Digunakake kanthi akeh ing mobil, industri motor, industri cetakan, industri militer, industri aeroangkasa, awak katup hidrolik, poros gear lan bagean liya saka pangolahan bolongan jero cilik.

photo03
BTA Deep Hole Boring lan Mesin Pengeboran

Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Pengeboran padat:20mm-150mm

Counter boring / burnishing:20mm-800mm

Lubang trepanning:50mm-800mm

Mesin iki minangka mesin khusus kanggo mesin bagian bolongan jero silinder, sing cocog kanggo ngebor lan mboseni bagean bolongan jero silinder.Sajrone pengeboran, mode BTA diadopsi, yaiku, pakan minyak nyedhiyakake lenga, lan pemotongan dibuwang saka njero pipa pengeboran menyang ember penghapusan chip ing mburi amben liwat area pemotongan.Nalika mboseni, lenga dipakani ing mburi bar mboseni, lan chip dibuwang menyang ember penghapusan chip ing endhas mesin liwat area pemotongan.

photo04
Latihan gun lan latihan BTA

Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd.

latihan gun sing bisa diindeks:11.5mm-50mm

latihan gun brazed:3 mm - 45 mm

latihan gun karbida padat:1 nganti 12 mm

Latihan BTA:17mm-160mm

BABAGAN AWAKE DHEWE

Terobosan

  • Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd

PAMBUKA

Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd. didegake ing 2017, adhedhasar ing Dezhou, Shandong, China.Iku perusahaan adhine Dezhou Drillstar Cutting Tool Co., Ltd. (www.drillstarcuttingtool.com).Deshen minangka perusahaan profesional sing melu penjualan, manufaktur lan layanan teknis mesin pengeboran bolongan jero, alat lan aksesoris pengeboran bolongan jero, uga layanan pangolahan kanthi tliti dhuwur.

Kantor pusat ing Dezhou City, Provinsi Shandong, wilayah layanan kalebu China lan Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Eropah lan wilayah liyane.Produk sing digunakake akeh ing aerospace, tenaga nuklir, tenaga angin, manufaktur mesin, manufaktur mobil, peralatan medis, pembuatan kapal lokomotif, industri cetakan, industri batu bara lan minyak, militer lan liya-liyane.Perusahaan njupuk panjaluk pelanggan minangka tujuan lan "layanan jujur, inovasi ilmiah lan teknologi" minangka prinsip perusahaan;teknologi kelas kapisan, kualitas produk kelas kapisan lan layanan kelas kapisan prasetya langgeng lan nguber Deshen.

produk

Inovasi

  • Factory Selling China Indexable Gun Drill for Hole Making Insert Gun Drill Processing

    Pabrik adol China ...

    Kita seneng karo popularitas sing apik banget ing antarane para pelanggan kanggo produk sing apik banget, biaya sing kompetitif uga layanan sing cocog kanggo Pabrik Selling China Drill Gun Indexable kanggo Pemrosesan Bor Insert Gun, Saiki kita duwe Sertifikasi ISO 9001 lan nduweni kualifikasi produk iki. liwat 16 taun pengalaman ing Manufaktur lan ngrancang, supaya produk lan solusi kita ditampilake kanthi kualitas paling apik lan nilai agresif.Welcome kerjasama karo kita!Kita seneng karo eksekusi ...

  • Rapid Delivery for China Deep Drilling Unit, Deep Drilling Mc, Gundrilling

    Pangiriman Cepet kanggo Chi...

    Fasilitas sing dilengkapi kanthi apik lan kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahapan produksi ngidini kita njamin kepuasan pelanggan total kanggo Pangiriman Rapid kanggo Unit Pengeboran Deep China, Deep Drilling Mc, Gundrilling, Kasedhiya terus-terusan produk kelas dhuwur kanthi kombinasi karo pra- lan layanan sawise-sales njamin daya saing kuwat ing pasar saya globalized.Fasilitas sing dilengkapi kanthi apik lan kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahapan prod ...

  • normal carbide single flute inner coolant Gun drills

    karbida tunggal normal...

  • Imported gun bit and tool rod tungsten carbide gundrill tool brazed gundrill

    Senapan impor lan ...

  • Single flute inner coolant brazed carbide gun drills

    Suling tunggal inner coo...

PAWARTA

Service First

  • Produsen alat mesin bor gun paling apik ing China

    Jinis produk: TK2125A CNC EFISIENSI HIGH DEEPHOLE HONING MACHINE digunakake kanggo nggawe bagean bolongan jero, mekanisme dipakani nganggo rak miring pindho kanthi sifat kaku dhuwur lan macem-macem mesin.Fungsi utama kalebu pengeboran, boring (bisa mboseni bolongan wuta) lan rolling.Sawise ...

  • Drill Gun Indexable paling apik diprodhuksi ing China

    Pabrik profesional ngasilake pengeboran gun sing bisa diindeks D11.02-50.02mm, Gunakake sisipan lan pad Iskar, njamin kualitas, uga nggunakake bor gun ing industri pemotongan logam kalebu otomotif, pesawat lan aeroangkasa, konstruksi, medis, cetakan lan alat lan mati, hidrolika, pneumatik ...