Babagan Kita

Babagan Kita

about-us2

Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd.didegaké ing 2017, adhedhasar ing Dezhou, Shandong, China. Iki minangka perusahaan saka Dezhou Drillstar Cutting Tool Co., Ltd. (www.drillstarcuttingtool.com). Deshen minangka perusahaan profesional sing melu adol, manufaktur lan layanan teknis mesin pengeboran bolongan jero, alat lan aksesoris pengeboran bolongan jero, uga layanan pemrosesan presisi tinggi. 

Kantor pusat ing Dezhou City, Provinsi Shandong, wilayah layanan kalebu China lan Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Eropa lan wilayah liyane. Produk umume digunakake ing aerospace, tenaga nuklir, tenaga angin, pabrik mesin, manufaktur mobil, peralatan medis, pembuatan kapal lokomotif, industri cetakan, industri batubara lan minyak, militer lan liya-liyane. Perusahaan njupuk panjaluk pelanggan minangka target lan "layanan jujur, inovasi ilmiah lan teknologi" minangka prinsip perusahaan; teknologi kelas siji, kualitas produk kelas kapisan lan layanan kelas kapisan minangka komitmen lan tujuane Deshen sing langgeng.

Saiki kita duwe tim sales, insinyur teknis, lan tenaga kerja sing luwih saka 30 wong. Kita kerja sama karo universitas lan panitia mesin kanggo pengembangan teknologi lan riset. Pangiriman cepet lan rega kasebut kompetitif. Kita peduli karo saben priksaan lan klien.

Kanggo pitakon, coba hubungi kita lan welcome kanggo ngunjungi kita ing Shandong!

Konsep Budaya: Jupuk pelanggan dadi pusat, kualitas menang, wani saingan.

about-us
about-us1
about-us3

Pameran

Exhibition
Exhibition2
Exhibition3