Gilingan pengeboran bedhil

Katrangan singkat:


  • Jinis: pengeboran bedhil
  • Bahan: Tungsten Carbide
  • Ukuran diameter: 1-50mm
  • Kesepuluh umume: 1-4000mm
  • Gunakake: ngebur logam
  • Kualitas permukaan: kualitas dhuwur
  • Pesenan conto: ya nampa
  • Non standar: Ya nampa
  • :
  • Detail Produk

    Carbide tip brazed single flute Gundrilling bit metal drilling

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Mesin pengasah bor GD-600 Standar nggunakke trek rolling presisi, motor kecepatan tinggi. Gerakan alus lan gesekan cilik. Grinder bisa muter ing bidang horisontal lan vertikal. Ditrapake kanthi wiyar kanggo alat mesin kanthi ngasah Perlengkapan bisa akurat lan efektif mecah macem-macem bedhil bedhil. 50Q Gun Drills Gun Drill Sharpening Fixture khusus digunakake ing tooling khusus kanggo struktur kompak, persiyapan cukup wajar lan gampang, penyesuaian gampang, proses ngirit wektu (sawise persiyapan rampung karo kabeh mecah sudut), proses pinggiran pengeboran, presisi tinggi, akurasi sing apik.

    Rentang grinding yaiku φ 5-φ 32

    Fitur

    1. Tabel operasi nganggo rel slide bal linear presisi presisi tinggi sing bisa njamin meja stabil lan gampang dioperasikake.

    2. Mesin kasebut bisa dicocogake kanthi macem-macem alat dipasang ing garis kanthi alat kanggo digiling supaya bisa digiling, ngawut-awut, mesin panggilingan pungkasan. R-shaped

    3. Themotorcanrotate360, Thetwosidesofthemotorcanbeinstalledwithtwogrinding gembong sekaligus. Nalika sampeyan nggiling alat nglereni macem-macem bahan, sampeyan bisa miwiti maneh grinding kanthi mung muter motor, sing bisa ningkatake keamanan lan nyuda wektu mbatalake andrepatation.

    4. ItadoptstheFC30castironofhightoughnesstomaintaintheprecisionofthemachine. 5. Kecepatan linier maksimum roda grind yaiku 40m / s

    Cathetan: Kerucut spindle pigura pisanan bisa dirancang miturut panjaluk pelanggan

    Aplikasi

    Instrumen medis, sistem bahan bakar otomotif, industri kaca, lan akeh aplikasi liyane bisa entuk manfaat kanthi cara nembak gunapan bolongan cilik kanthi bor suling karbidaid. Kekuwatan sing diwenehake kanthi ora ana sendi briket ing pucuk karo latihan pistol konstruksi tubular nyedhiyakake tingkat penetrasi lan umur alat sing luwih apik. Nanging, latihan bedhil saka diameter cilik kasebut, mbutuhake paramèter operasi tartamtu supaya sukses. Kita seneng nawakake rekayasa aplikasi ahli kanggo ngrampungake.

    Spesifikasi  
    Plancongan Horisontal saka tabel Operasi 270mm
    Plancongan longitudinal ing tabel operasi 170mm
    Area tabel operasi 130 * 600mm
    Ngangkat Jarak Kepala Rodha 140mm
    Sudut Rodha Puteran 360 °
    Ukuran Wheel Grinding 125 * 50 * 32mm
    Kacepetan mecah Wheel 2800 RPM
    Bobot Bersih / Bobot Kotor 145 / 160kg
    Kekuwatan 550w 220v / 380v
    Ukuran Paket 760 * 650 * 650mm
    1
    1591884905(1)

    productsimg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • napa milih kita?

    1. Kontrol kualitas: kabeh alat liwat tes presisi sadurunge dikirim. kita duwe 10 mesin uji coba. 

    2. Rega pabrikan: We are pabrik, kabeh rega rega pabrik, rega kompetitif

    3. Cepet wangsulan: Priksaan sing gegandhengan karo alat, bakal dijaluk sampeyan sajrone 24 jam.

    4. OEM & ODM ditampa: Kita bisa ngasilake alat miturut gambar sampeyan.

    5. Perlindhungan area sales, ide desain lan kabeh informasi pribadi sampeyan.
    6. Layanan bor paling apik

     Ukurane:

     

    Dhiameter tip (mm) Dawa karbida (mm) Dawa mecah (mm) Toleransi (mm)
    3.02 24.23 21 ± 1
    4.02 26.25 23 ± 1
    5.02 28.64 25 ± 1
    6.02 34 30 ± 1
    7.02 34 30 ± 1
    8,02 38 33 ± 1
    9.02 38 33 ± 1
    10.02 37.8 34 ± 1
    11.02 37.8 34 ± 1
    11.52 37.8 32 ± 1
    12.02 37.8 33 ± 1
    12.52 37.8 33 ± 1
    13.02 37.8 32 ± 1
    14.02 42.5 36 ± 2
    15.02 48.6 38 ± 2
    16.02 48.6 38 ± 2
    17.02 47.8 36 ± 2
    18.02 47.8 34 ± 2
    19.02 47.8 34 ± 2
    20.02 47.8 33 ± 2
    21.02 56.5 44 ± 3
    22.02 58.8 45 ± 3
    23.02 58.8 45 ± 3
    24.02 60 45 ± 3
    25.02 61.8 45 ± 3
    26.02 62.6 45 ± 3
    27.02 62.4 45 ± 3
    28.02 63.3 45 ± 3
    29.02 64 45 ± 3
    30.02 65 45 ± 3
     

     

     

    Fitur kita:

    1. We are Integrasi saka industri lan Manufaktur perdagangan produk seri tungsten karbida, kisaran produk paling jembar, Kapabilitas produksi paling apik, kontrol kualitas paling apik, Layanan Terbaik, rega Kompetitif;


    2. 100% inspeksi QC sadurunge dikirim;

    3. Umpan balik sajrone 24 jam lan Komunikasi Inggris sing Apik;

    4. Sales ekspor pelatihan sing apik bisa menehi saran profesional babagan produk;

    5. Nggawe khusus miturut kertas gambar sampeyan;

    6. Tampa supaya nyoba lan supaya cilik;

    7. Nampa kabeh syarat pembayaran T / T, L / C, serikat barat, Paypal, Jaminan Dagang, lsp;

    8. Nawakake conto gratis ing kahanan pengiriman sing dibayar dening pelanggan;

    9. Email Surur panggunaan produk bakal dikirim tepat wektu kanggo ngrungokake umpan balik, tujuane nyoba nggawe kabeh pelanggan wareg lan kita loro-lorone bakal menang-menang!

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill BitCarbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill BitCarbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill BitCarbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill BitCarbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill BitCarbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

     

    Pengiriman cepet:

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill BitCarbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

    Paket:

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

    Simpenan gedhe:

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

    Informasi Perusahaan

     Dezhou Drillstar Cutting Tool Co., Ltd minangka pabrikan lan eksportir alat pemotong bolongan jero kayata latihan gun, reamers gun, BTA, Trepanning, alat sing mboseni, alat pengasah lsp, uga aksesoris alat. Kita uga ndhistribusikake minyak pemotong, penggiling pemotong, pompa semprotan minyak lengkap ing lapangan pengeboran bolongan jero. Kita melu ngrancang produk sing tundhuk karo standar kualitas internasional kanthi konfigurasi paling apik kanggo nawakake produktivitas lan kualitas sing apik kanggo klien. Miwiti ing taun 2010, kita wis entuk landhesan sing kuat ing pasar domestik lan uga entuk akeh klien ing Asia Tenggara , Eropa lan liya-liyane. Kita minangka panyedhiya solusi One-Stop kanggo alat pemotong bolongan jero. Kajaba iku, kita minangka importir Tungsten Carbide Tips & Rods lan bahan baku liyane saka Eropa lan Amerika Serikat

     Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

    FAQ:

     P1: Apa Jaminan kanggo produk karbida tungsten?

    A1: Kita duwe mesin gradasi presisi tinggi kanggo ngontrol dimensi geometri lan ngetrapake substrat ukuran butir ultra-halus sing ditutupi karo lapisan kinerja tinggi kanggo njamin umur produk, sing bisa ngrampungake kabeh kondisi kerja. Yen ana masalah kualitas ing sisih kita ing wektu iki , kita bakal njupuk biaya pengiriman lan ganti.

    P2: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

    A2: Ya, biasane kita nyedhiyakake conto gratis kanggo nyoba miturut kondisi pengiriman sing dibayar dening pelanggan.

    P3: Apa sarat pesenan minimal sampeyan?

    A3: Kita bakal nuduhake MOQ kanggo saben item ing lembar kutipan. Kita nampa conto lan supaya sidhang. Yen jumlah barang siji ora bisa tekan MOQ, regane kudu conto rega. 

    P4: Jam pinten produk sampeyan?  

    A4: Gumantung saka kasedhiyan inventaris. Yen item sing dibutuhake ana ing stok, wektu pangiriman bakal ana ing 8 dina kerja, nanging yen ora wektu pengiriman udakara 20 dina kerja.

    P5: Apa sampeyan bisa ngasilake produk bentuk khusus karbida?

    A5: Ya, kita bisa. Kita bisa ngasilake pabrik pungkasan standar lan alat khusus. Kita bisa nggawe miturut gambar lan conto sampeyan.

    P6: Apa aku duwe jadwal kerja pesenan?

    A6: Ya, kita bakal ngirim jadwal kerjane pesen saben minggu. Kita bakal mriksa lan nyoba kabeh barang dagangan yen ana barang sing rusak lan ilang sadurunge dikirim. Gambar inspeksi rinci babagan pesanan bakal dikirim menyang konfirmasi sadurunge dikirim.

    Umpan balik sampeyan minangka pakurmatan sing paling apik, aja ragu-ragu menehi saran sing migunani lan bisa menehi sampeyan luwih yakin karo perusahaan lan produk.

    yen duwe masalah, pls hubungi kula 

    skype: lilyhothair20

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita