Kabar

  • Double spindle CNC gun drilling machine

    Mesin pengeboran gun CNC spindle ganda

    Minangka cara kanggo ketemu paling apik munggah karo kepinginan klien, kabeh operasi kita strictly dileksanakake ing baris karo motto kita "High Quality, Agresif Price, Fast Service" kanggo Big discounting China Tools Drill Bit lan Aksesoris.We Sincerely tetep munggah kanggo krungu saka sampeyan.Menehi kita chan ...
    Waca liyane
  • Step Indexable Gun Drills

    Latihan Gun Indexable Langkah

    Katrangan Singkat ● Tipe: mata bor gun ● Bahan: Tungsten Carbide ● Ukuran diameter: 1-50mm ● Dawane sakabèhé: 1-4000mm ● Gunakake: pengeboran logam ● Kualitas permukaan: kualitas dhuwur ● Urutan sampel: ya ditampa ● Non standar: Ya nampa Sumber pabrik China CNC Machine, Cutting Machine.Kita intr...
    Waca liyane
  • High speed machining performance Indexable Gun Drill

    Kinerja mesin kacepetan dhuwur Indexable Gun Drill

    Katrangan Singkat ● Tipe: mata bor gun ● Bahan: Tungsten Carbide ● Ukuran diameter: 1-50mm ● Dawane sakabèhé: 1-4000mm ● Gunakake: pengeboran logam ● Kualitas permukaan: kualitas dhuwur ● Urutan sampel: ya ditampa ● Non standar: Ya nampa Latihan Gun Indexable Latihan iki ditawakake ing diameter apa wae saka 11 ...
    Waca liyane
  • Normal carbide single flute inner coolant Gun drills

    Normal carbide single flute coolant batin latihan Gun

    Bor bedhil siji-edged (sabanjuré diarani bor gun) digunakake kanggo ngolah bolongan jero kanthi diameter Φ1~40mm lan rasio dawa-kanggo-diameter 100~250 kali.Saiki mung cara kanggo ngolah bolongan jero diameter cilik kanthi diameter Φ1~6mm.Akurasi mesin ...
    Waca liyane
  • Pengeboran gun karbida brazed flute tunggal

    Bahan: Jangkoan dawa karbida: 1-5000mm Wektu pesenan: 3-5 dina Gunakake: Pengeboran logam Shank: Batang lurus Ukuran: 1-50mm Non standar: Nampa panggunaan bor gun ing industri pemotongan logam kalebu otomotif, pesawat lan aerospace, konstruksi, medis, cetakan lan alat lan mati ...
    Waca liyane
  • Latihan Gun Indexable

    Jinis: Gun bor bit Bahan: Tungsten Carbide Diameter ukuran: 1-50mm Dawane sakabèhé: 1-4000mm Gunakake: Pengeboran logam Kualitas lumahing: Kualitas dhuwur Urutan sampel: Ya nampa Non-standar: Ya nampa Minangka asil saka spesialisasi lan layanan eling kita , organisasi kita wis ...
    Waca liyane
  • High speed machining performance Indexable Gun Drill

    Kinerja mesin kacepetan dhuwur Indexable Gun Drill

    Deskripsi Singkat: ●Tipe: mata bor gun ●Bahan: Tungsten Carbide ●Ukuran diameter: 1-50mm ●Dawa sakabèhé: 1-4000mm ●Gunakake: pengeboran logam ●Kualitas permukaan: kualitas dhuwur ●Pesenan sampel: ya ditampa ●Non standar: Ya nampa terus-terusan berorientasi pelanggan, lan ...
    Waca liyane
  • Solid Carbide Gun Pengeboran

    The Solid Carbide Gun Drills: DIAMETER saka .0393 ″ (1.0 MM) nganti .4375 ″ (11.1 MM) LEWUNG POTONGAN 5″ (127 MM) – 14.17″ (360MM) Kauntungan: Alat Kekuwatan Produk lan Maksimal Urip Luwih lan Tingkat Penetrasi sing luwih dhuwur Nganut prinsip dhasar ...
    Waca liyane
  • TK2125A CNC HIGH EFFICIENCY Horizontal DEEPHOLE HONING MACHINE

    TK2125A CNC EFISIENSI TINGGI MESIN HONING DEEPHOLE Horizontal

    Jinis produk: TK2125A CNC EFISIENSI HIGH DEEPHOLE HONING MACHINE digunakake kanggo nggawe bagean bolongan jero, mekanisme dipakani adopts rak pindho miring karo sifat rigidity dhuwur lan sawetara mesin sudhut.Fungsi utama kalebu pengeboran, boring (bisa mboseni bolongan wuta) lan rolling.Sawise ...
    Waca liyane
  • Double spindle CNC gun drilling machine

    Mesin pengeboran gun CNC spindle ganda

    Katrangan Singkat: Tipe: mata bor gun Bahan: Tungsten Carbide Diameter ukuran: 1-50mm Dawane sakabèhé: 1-4000mm Gunakake: pengeboran logam Kualitas lumahing: kualitas dhuwur Urutan sampel:ya nampa Non standar:Ya nampa Dhuwur Drill Bit inti China, HSS Drill Bit, Minangka prinsip operasi ...
    Waca liyane
  • Wholesale CNC Deep hole Indexable Gun Drill Bit insert gun drill

    Grosir CNC bolongan jero Indexable Gun Drill Bit insert gun bor

    Pabrik profesional ngasilake pengeboran gun sing bisa diindeks D11.02-50.02mm, Gunakake sisipan lan pad Iskar, njamin kualitas, uga nggunakake bor gun ing industri pemotongan logam kalebu otomotif, pesawat lan aeroangkasa, konstruksi, medis, cetakan lan alat lan mati, hidrolika, pneumatik , lan liyane.Tipe: gun dri...
    Waca liyane
  • 2021 New Item Indexable Tungsten Face Milling Customized Inserts

    2021 Item anyar Indexable Tungsten Face Milling Sisipan Customized

    Kita duwe tim sing efisien banget kanggo ngatasi pitakon saka pelanggan.Tujuan kita yaiku "kepuasan pelanggan 100% karo kualitas produk, rega & layanan tim kita" lan nikmati reputasi sing apik ing antarane para klien.Kanthi akeh pabrik, kita bisa nyedhiyakake macem-macem ...
    Waca liyane