Produk

  • Deep hole engineering tool large diameter single tube BTA drilling tool

    Alat rekayasa bolongan jero alat pengeboran BTA tabung ukuran gedhe

    Sistem BTA (Asosiasi Boring & Trepanning) dikembangake dening klompok pabrikan alat internasional. Sistem iki minangka salah sawijining sistem alat penghapusan chip internal pertama sing sukses, lan kalebu pengeboran, kepala sing mboseni, lan trepanning lan dianggep minangka sistem paling apik kanggo nggawe lubang sing nggunakake alat pendingin tekanan tinggi.





  • without coated single flute with coolant Gun drill

    tanpa suling tunggal dilapisi nganggo bor Gun coolant

    Bor bedhil bermata siji (ing ngisor iki diarani bor gun) digunakake kanggo ngolah bolongan jero kanthi diameter Φ1 ~ 40mm lan rasio dawane diameter 100 ~ 250 kaping. Saiki mung cara kanggo ngolah bolongan jero diameter cilik kanthi diameter Φ1 ~ 6mm. Akurasi bolongan mesin bisa stabil ing IT 8 ~ 10, lan individu bisa nggayuh IT6 ~ 7; kekasaran permukaan bisa stabil ing Ra12.5 ~ 3.2μm (▽ 3 ~ ▽ 5), lan siji-sijine bisa tekan Ra0.8 ~ 0.4μm (▽ 7 ~ ▽ 8), lurus bolongan bisa tekan 0,05mm / m. Latihan pistol duwe macem-macem aplikasi. Saliyane ngolah bahan lan casting baja biasa, uga bisa ngolah logam alus, baja campuran, baja tahan karat, lan baja tahan panas.
  • Imported gun bit and tool rod tungsten carbide gundrill tool

    Gun gun pistol tungsten karbida diimpor lan alat

    Latihan bedhil minangka latihan suling lurus sing ngidini nyuntikake cairan nglereni liwat awak kosong ing bor menyang rai sing ngiris. Iki digunakake kanggo ngebur jero - rasio ambane diameter nganti 300: 1 utawa luwih bisa. Tong gun minangka conto sing jelas; mula jenenge. Panganggone liyane kalebu nggawe cetakan, diemaking, lan pabrik alat-alat kayu, kayata pipa uilleann, amarga latihan bedhil bisa ngebor bolongan lurus dawa ing logam, kayu, lan sawetara plastik. Pendingin nyedhiyakake pelumasan lan adhem ing pojok nglereni lan mbusak swarf utawa keripik saka bolongan. Latihan gun modern nggunakake tips karbida kanggo nambah umur lan nyuda biaya total yen dibandhingake karo tips logam.
  • Single flute With coolant Gundrill

    Suling tunggal Kanthi Gundrill coolant

    gun drill ing industri nglereni logam kalebu otomotif, pesawat lan aerospace, konstruksi, medis, cetakan lan alat lan mati, hidrolik, pneumatik, lan liya-liyane.
  • Wholesale CNC  Deep hole Indexable gundrill Drill Bit

    Bor borongan jero Drill Drill Bit bisa diindeks

    Pabrik profesi ngasilake pengeboran gun indexaeblg D11.02-50.02mm, Gunakake sisipan Iscar lan pad, kualitas gurateen, uga panggunaan gun gun ing industri pemotong logam kalebu otomotif, pesawat lan aerospace, konstruksi, medis, cetakan lan alat lan mati, hidrolik, pneumatik , lan liya-liyane.
  • BTA Deep Hole Boring and Drilling Machine

    Mesin Boring Bole Deep Hole lan Bor

    BTA Deep Hole Boring and Drilling Machine Drilling solid: 20mm-150mm Counter boring / burnishing: 20mm-800mm Hole trepanning: 50mm-800mm Mesin iki minangka mesin khusus kanggo mesin bagian bolongan jero silinder, sing cocog kanggo ngebur lan bolongan jero silinder bagean. Sajrone ngebur, mode BTA diadopsi, yaiku, feeder minyak nyedhiyakake minyak, lan potongan kasebut dibuwang saka njero pipa bor menyang ember penghapusan chip ing mburi amben liwat ...
  • Gun drills and BTA drills

    Latihan bedhil lan latihan BTA

    Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd. latihan senapan bor 11.5mm-50mm latihan gun brazed 3mm - 45mm latihan gun karbida padat 1mm nganti 12mm latihan BTA 17mm-160mm
  • Brazed Gun Drills

    Latihan Bor Baja

    Bor gun minangka alat pemotong khusus sing digunakake ing mesin pengeboran bedhil. Latihan bedhil suling tunggal Drillstar nduweni sipat kaya ing ngisor iki: Rentang diameter: 3 - 40mm Panjang umume: 5000mm (maksimum) Jinis suling tunggal minangka jinis sing paling umum. Lan sing paling akeh digunakake. Ngemot potongan bor karbida siji lan bit bor baja kanthi sisipan karbida. Tabung lan shank digawe saka bahan waja. Lan liwat perawatan panas. Telung bagean kasebut dadi alat sing lengkap. Drillstar adol bedhil ...
  • Indexable Gun Drills

    Latihan Senjata sing bisa diindeks

    Bor Gun sing bisa Diindeks Latihan iki ditawakake kanthi diameter apa wae saka 11.52mm nganti 50mm. Mung 5 ukuran insert sing nutupi kabeh jangkoan. Sisipan dipasang langsung lan ora mbutuhake penyesuaian kanggo ngasilake ukuran ukuran. Latihan nggunakake ngaco ing bantalan pandhuan Bantalan dilapisi uga bisa ditindakake. ADVANTAGES Versatility kanggo digunakake ing mesin bubut, pusat mesin lan mesin bolongan jero. Efisiensi sing dhuwur kanthi geometri canggih sing dikembangake kanggo pambentukan chip diea nyuda downtime amarga pertukaran ...
  • Gun drill grinder

    Gilingan pengeboran bedhil

    Deskripsi Produk GD-600 Mesin pengasah bor gun standar nganggo trek rolling presisi, motor kecepatan tinggi. Gerakan alus lan gesekan cilik. Grinder bisa muter ing bidang horisontal lan vertikal. Ditrapake kanthi wiyar kanggo alat mesin kanthi ngasah Perlengkapan bisa akurat lan efektif mecah macem-macem bedhil bedhil. 50Q Gun Drills Gun Drill Sharpening Fixture khusus digunakake ing tooling khusus kanggo struktur kompak, persiyapan cukup wajar lan gampang, ...
  • BTA Deep Hole Drills

    Pengeboran Lubang BTA

    Kita nggawe macem-macem bor BTA tabung tunggal lan tabung kembar ejector saka Ø7.76mm nganti Ø500mm, lan luwih gedhe minangka alat aplikasi khusus. Latihan BTA digunakake ing mesin khusus sing didhasarake coolant liwat endhas tekanan lan chip banjur dievakuasi liwat tengah bor lan tabung bor. Peredam tabung digunakake kanggo ndhukung tabung pengeboran lan nyegah geter lan distorsi tabung, lan kerja bisa nyengkuyung karya kasebut yen dibutuhake. ...
  • Single spindle CNC gun drilling machine

    Mesin pengeboran pistol CNC spindle tunggal

    Ringkesan mesin: Model iki minangka model sing paling populer. Rentang pengeboran gun Φ4 ~ Φ20mm / Φ4 ~ Φ30mm / Φ6 ~ Φ40mm Pengeboran bedhil ambane maksimal 500/1000/1500/2000/2500 mm Bolongan rasio maksimum lan diameter 100: 1 OD kisaran kerja Φ15 ~ Φ100mm Metode pengeboran gun spindle tunggal, cocok kanggo proyek batang utawa bunder. Headstock Drive proyek muter, kacepetan konsistensi 117r / min sistem kontrol CNC SIEMENS / FANUC / GSK Pandhuan rel nganggo paramèter Mesin Rel Pandhuan Linear : ...