Mesin bunder pengeboran bar bunder

Katrangan singkat:


  • Jinis: pengeboran bedhil
  • Bahan: Tungsten Carbide
  • Ukuran diameter: 1-50mm
  • Kesepuluh umume: 1-4000mm
  • Gunakake: ngebur logam
  • Kualitas permukaan: kualitas dhuwur
  • Pesenan conto: ya nampa
  • Non standar: Ya nampa
  • :
  • Detail Produk

    Carbide tip brazed single flute Gundrilling bit metal drilling

    Tag Produk

    Ranjang mesin lan rel pandhuan dibuwang dadi siji awak, lan amben mesin diolah kanthi tuwa tuwa luwih saka rong taun kanggo njamin kinerja mesin sing stabil
    Aksesoris utama: diimpor saka Eropa, Amerika, Jepang lan Taiwan
    Sistem kontrol: Omron NC utawa CNC generasi anyar
    Agen: bor bor bolongan seri Iscar jero

     Model Mesin pengeboran bolongan jero DS2-25mm
    Kapasitas Dhiameter pengeboran 2-16mm
    Ambane bolongan sisih siji 650mm
    Dhiameter clamping maksimum chuck 45mm (bisa nggedhekake bolongan chuck)
    Clamping diameteripun njaba paling cilik saka chuck 3.5mm
    Standar konsentrikitas inlet 0,05 (ing jero)
    Kacepetan Tarif panganan 0-600
    Kacepetan spindle 0-8000r / menit
    Servo spindle 3,75KW
    Saluran Sled 1KW
    Konversi frekuensi saka workpiece 0,75KW
    Total kekuwatan 11KW
    Sistem hidrolik Tekanan pompa minyak 6-120kg / cm²
    Aliran output pompa minyak 0-25L / mnt
    Kapasitas tank minyak 600L

    Model Mesin pengeboran bolongan jero DS2-25mm
    Kapasitas Dhiameter pengeboran 2-25mm
    Ambane bolongan sisih siji 650mm
    Dhiameter clamping maksimum chuck 70mm (bisa nggedhekake bolongan chuck)
    Clamping diameteripun njaba paling cilik saka chuck 3.5mm
    Standar konsentrikitas inlet 0,05 (ing)
    Kacepetan Tarif panganan 0-600
    Kacepetan spindle 0-8000r / menit
    Servo spindle 5.5KW
    Saluran Sled 2KW
    Konversi frekuensi saka workpiece 0,75KW
    Total kekuwatan 13.5KW
     Sistem hidrolik  Tekanan pompa minyak 6-120kg / cm²
     Aliran output pompa minyak 0-25L / mnt
     Kapasitas tank minyak 600L

     Model Mesin bolongan jero bolongan eksentrik 2-12mm 
    Kapasitas    Dhiameter pengeboran 2-12mm
    Ambane bolongan sisih siji 650mm
    Dhiameter clamping maksimum chuck 45mm (bisa nggedhekake bolongan chuck)
    Clamping diameteripun njaba paling cilik saka chuck 3.5mm
    Standar konsentrikitas inlet 0,05 (ing jero)
    Kacepetan  Tarif panganan 0-600
    Kacepetan spindle 0-8000r / menit
    Servo spindle 3,75KW
    Saluran Sled 1KW
    Konversi frekuensi saka workpiece 0,75KW
    Total kekuwatan 11KW
     Sistem hidrolik   Tekanan pompa minyak 6-120kg / cm²
    Aliran output pompa minyak 0-25L / mnt
    Kapasitas tank minyak 600L

    productsimg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • napa milih kita?

    1. Kontrol kualitas: kabeh alat liwat tes presisi sadurunge dikirim. kita duwe 10 mesin uji coba. 

    2. Rega pabrikan: We are pabrik, kabeh rega rega pabrik, rega kompetitif

    3. Cepet wangsulan: Priksaan sing gegandhengan karo alat, bakal dijaluk sampeyan sajrone 24 jam.

    4. OEM & ODM ditampa: Kita bisa ngasilake alat miturut gambar sampeyan.

    5. Perlindhungan area sales, ide desain lan kabeh informasi pribadi sampeyan.
    6. Layanan bor paling apik

     Ukurane:

     

    Dhiameter tip (mm) Dawa karbida (mm) Dawa mecah (mm) Toleransi (mm)
    3.02 24.23 21 ± 1
    4.02 26.25 23 ± 1
    5.02 28.64 25 ± 1
    6.02 34 30 ± 1
    7.02 34 30 ± 1
    8,02 38 33 ± 1
    9.02 38 33 ± 1
    10.02 37.8 34 ± 1
    11.02 37.8 34 ± 1
    11.52 37.8 32 ± 1
    12.02 37.8 33 ± 1
    12.52 37.8 33 ± 1
    13.02 37.8 32 ± 1
    14.02 42.5 36 ± 2
    15.02 48.6 38 ± 2
    16.02 48.6 38 ± 2
    17.02 47.8 36 ± 2
    18.02 47.8 34 ± 2
    19.02 47.8 34 ± 2
    20.02 47.8 33 ± 2
    21.02 56.5 44 ± 3
    22.02 58.8 45 ± 3
    23.02 58.8 45 ± 3
    24.02 60 45 ± 3
    25.02 61.8 45 ± 3
    26.02 62.6 45 ± 3
    27.02 62.4 45 ± 3
    28.02 63.3 45 ± 3
    29.02 64 45 ± 3
    30.02 65 45 ± 3
     

     

     

    Fitur kita:

    1. We are Integrasi saka industri lan Manufaktur perdagangan produk seri tungsten karbida, kisaran produk paling jembar, Kapabilitas produksi paling apik, kontrol kualitas paling apik, Layanan Terbaik, rega Kompetitif;


    2. 100% inspeksi QC sadurunge dikirim;

    3. Umpan balik sajrone 24 jam lan Komunikasi Inggris sing Apik;

    4. Sales ekspor pelatihan sing apik bisa menehi saran profesional babagan produk;

    5. Nggawe khusus miturut kertas gambar sampeyan;

    6. Tampa supaya nyoba lan supaya cilik;

    7. Nampa kabeh syarat pembayaran T / T, L / C, serikat barat, Paypal, Jaminan Dagang, lsp;

    8. Nawakake conto gratis ing kahanan pengiriman sing dibayar dening pelanggan;

    9. Email Surur panggunaan produk bakal dikirim tepat wektu kanggo ngrungokake umpan balik, tujuane nyoba nggawe kabeh pelanggan wareg lan kita loro-lorone bakal menang-menang!

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill BitCarbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill BitCarbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill BitCarbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill BitCarbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill BitCarbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

     

    Pengiriman cepet:

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill BitCarbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

    Paket:

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

    Simpenan gedhe:

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

    Informasi Perusahaan

     Dezhou Drillstar Cutting Tool Co., Ltd minangka pabrikan lan eksportir alat pemotong bolongan jero kayata latihan gun, reamers gun, BTA, Trepanning, alat sing mboseni, alat pengasah lsp, uga aksesoris alat. Kita uga ndhistribusikake minyak pemotong, penggiling pemotong, pompa semprotan minyak lengkap ing lapangan pengeboran bolongan jero. Kita melu ngrancang produk sing tundhuk karo standar kualitas internasional kanthi konfigurasi paling apik kanggo nawakake produktivitas lan kualitas sing apik kanggo klien. Miwiti ing taun 2010, kita wis entuk landhesan sing kuat ing pasar domestik lan uga entuk akeh klien ing Asia Tenggara , Eropa lan liya-liyane. Kita minangka panyedhiya solusi One-Stop kanggo alat pemotong bolongan jero. Kajaba iku, kita minangka importir Tungsten Carbide Tips & Rods lan bahan baku liyane saka Eropa lan Amerika Serikat

     Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

    FAQ:

     P1: Apa Jaminan kanggo produk karbida tungsten?

    A1: Kita duwe mesin gradasi presisi tinggi kanggo ngontrol dimensi geometri lan ngetrapake substrat ukuran butir ultra-halus sing ditutupi karo lapisan kinerja tinggi kanggo njamin umur produk, sing bisa ngrampungake kabeh kondisi kerja. Yen ana masalah kualitas ing sisih kita ing wektu iki , kita bakal njupuk biaya pengiriman lan ganti.

    P2: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

    A2: Ya, biasane kita nyedhiyakake conto gratis kanggo nyoba miturut kondisi pengiriman sing dibayar dening pelanggan.

    P3: Apa sarat pesenan minimal sampeyan?

    A3: Kita bakal nuduhake MOQ kanggo saben item ing lembar kutipan. Kita nampa conto lan supaya sidhang. Yen jumlah barang siji ora bisa tekan MOQ, regane kudu conto rega. 

    P4: Jam pinten produk sampeyan?  

    A4: Gumantung saka kasedhiyan inventaris. Yen item sing dibutuhake ana ing stok, wektu pangiriman bakal ana ing 8 dina kerja, nanging yen ora wektu pengiriman udakara 20 dina kerja.

    P5: Apa sampeyan bisa ngasilake produk bentuk khusus karbida?

    A5: Ya, kita bisa. Kita bisa ngasilake pabrik pungkasan standar lan alat khusus. Kita bisa nggawe miturut gambar lan conto sampeyan.

    P6: Apa aku duwe jadwal kerja pesenan?

    A6: Ya, kita bakal ngirim jadwal kerjane pesen saben minggu. Kita bakal mriksa lan nyoba kabeh barang dagangan yen ana barang sing rusak lan ilang sadurunge dikirim. Gambar inspeksi rinci babagan pesanan bakal dikirim menyang konfirmasi sadurunge dikirim.

    Umpan balik sampeyan minangka pakurmatan sing paling apik, aja ragu-ragu menehi saran sing migunani lan bisa menehi sampeyan luwih yakin karo perusahaan lan produk.

    yen duwe masalah, pls hubungi kula 

    skype: lilyhothair20

    Carbide tip brazed single flute  Gundrilling bit metal drilling Deep Hole Gundrilling carbide gun Drill Bit

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita